Mislukt - Reisverslag uit El Nido, Filipijnen van tijno - WaarBenJij.nu Mislukt - Reisverslag uit El Nido, Filipijnen van tijno - WaarBenJij.nu

Mislukt

Door: Tijno

Blijf op de hoogte en volg

01 Februari 2020 | Filipijnen, El Nido

Ja moguh.
Er is gister wat mis gegaan. Ik heb me blauw getypt maar jullie hebben niks gekregen.
Nou openen jullie deze Tijno, en kijken jullie links en dan zie je een vliegtuig. Daar onder een aantal dingetjes waaronder reis verslagen. Dat klik je aan en dan zie de titel dat is snel staan. Das het verslag van gister. Zo nu kunnen jullie als alles goed is toch weer genieten.
Veel plezier

• 02 Februari 2020 - 16:21

Rick.:

Gaat prima met de aanwijzingen. Heb het Tour D avontuur gelezen. Snorkelen mer de vissen vrienden dat doet ons watermannen altijd veel plezier

• 02 Februari 2020 - 17:25

Rick.:

Ha ha. Dat is snel komt verlaat dubbel binnen. Nou heb ik het drie keer gelezen

• 03 Februari 2020 - 11:56

Rinus:

Laat ik ook eens snel wezen en je nu vast van harte te feliciteren met je verjaardag, neem maar een extra sappie en doe de groeten aan Catarina en Marjan

Hallo Martijn,

Je bent al een poosje jarig vandaag, maar hier dan de felicitatie bij een Hollandse koffie en een frisse wind met 900 km files in het land. Wij wensen je een mooie verjaardag en een heerlijk verblijf met z'n allen.