Boracay - Reisverslag uit Boracay Island, Filipijnen van tijno - WaarBenJij.nu Boracay - Reisverslag uit Boracay Island, Filipijnen van tijno - WaarBenJij.nu

Boracay

Door: Tijno

Blijf op de hoogte en volg

16 Februari 2024 | Filipijnen, Boracay Island

Goedenmorgen allemaal. Daat ben ik weer eens he. Das onverwacht zo, ik had hetzrlf eigenlijk ook niet verwacht hihihi. Maar goed hier ben ik.dan weer eens en wel vanaf Boracay. De plannimg was iets anders maar goed het komt zoals het komt he. We zijn veilig thuis gekomen in Central. We zouden daar zeg zo tot ongeveer Zaterdag blijven, maaaaaar niks is zo veranderlijk als een mens. En helemaal Caterina hahaha. Ze kreeg het idee om dr zus en vriend en zoontje mee te nemen. Eerst dachten we Manila en daarvandaan zouden we dan met zn 2 naar bijv Boracay gaan. Caterina kreeg het idee om Vrijdag naar Boracay te gaan met zn allen en dan later met zn 2 naar Manila. Nou prima joh. Uiteindelijk werd het zelfs Donderdag al naar Boracay. Dus we hadden net alles uitgepakt en gewassen en hup alles kan weer ingepakt worden hahahaa. Donderdagmorgen om 6 uur stond de jeepny van de buurman klaar die ons naar het vliegveld bracht. Lekker binnendoor hobbelen en zeker niet de tolweg nemen( dat kost geld he. Maar in de stad in de file staan zonder vooruit te komen met de motor aan kost ook benzine. Maar goed we zijn er gekomen joh. Om 9.40 uur vertrok het vliegtuig en een uurtje later stonden we op Caticlan. Boracay is maar een klein eilandje en daar kan geen vliegtuig op landen. Nu met de boot en daarna met een busje naar het hotel. Prima geregeld allemaal. Er komen best wel een boel mensen hier hahahaa buisnis.

Nou en daar zitten we dan. Aan het strand onder de palmen dus lekker beschut tegrn de zon. En wat moet je dan doen??? Nou dat. En een beetje zwemmen natuurlijk. Kortom het reizen gaat over in vakantie. Lekker luieren. s Avonds een beetje eten( de eerste avond niet zo maar oke). En dan door de jawel regen terug naar het hotel.

Vroeg slapen en vroeg op he hahaha. De volgende dag lekker een ochtend strandwandeling gemaakt met me meisie( wederom in de regen). Ontbijtje nou ontbijt in het hotel en daarna lekker luieren. Het weer is vandaag helaas niet zo mooi als gister( tot nu toe dan he). Maar toch je hoort mij niet klagen. Nou ik ga op mn andere bil zitten en vwrder druk doen hahahaa. Maak er een mooie dag van dan doen wij dat ook.

Dikke kus

• 16 Februari 2024 - 08:41

Marianne:

Hallo Tijn en Caterina, wat jammer nu van de regen op het strand, hopelijk gaat dit weer snel over.[e-1f64f][e-1f64f][e-1f64f][e-1f64f][e-1f64f]

Leuk om weer op Boracai terug te zijn denk ik.

Ook ik heb daar leuke herinnering aan, en ook toen hadden wij de eerste dag regen.

Nu fijne dagen nog hoor.

• 16 Februari 2024 - 08:57

Hans Vt Veer:

Gelezen , leuk [e-1f609]

• 16 Februari 2024 - 09:09

Jeanne:

Niet verkeerd een paar dagen niksen en lekker eten,

veel plezier!

• 16 Februari 2024 - 11:06

Mona:

Waiting for the sun....je kunt er maar druk mee zijn ouwe[e-1f31e]

• 16 Februari 2024 - 13:08

Rinus Van Den Berg:

Na regen komt ook bij jullie vast wel weer zonneschijn.

• 16 Februari 2024 - 14:03

Falko:

Genieten man!

• 16 Februari 2024 - 14:59

Boaz Andreas Van Den Berg:

Mooi hoor ....geniet....

• 16 Februari 2024 - 14:59

Boaz Andreas Van Den Berg:

Je hebt het er maar druk mee .,...geniet